Killigrew Academy

Unik ridsportsatsning

Killigrew Academy 
Killigrew Academy är ett unikt koncept som möjliggör för dig utan egen ponny att göra en tävlingssatsning i hoppning. Som elev i Killigrews Academy matchas du ihop med en ponny som passar dig utifrån vilka mål du har och vilken nivå du är på i nuläget.

Huvudtränare och coach för Killigrew Academy är Margareta Bäckström,  hon är diplomerad b-tränare, utbildad banbyggare och är utbildad coach. Maggan har själv tävlat upp till svår hoppning och har lång erfarenhet av att träna ekipage upp till mästerskapsnivå.

På Näsets Ridcenter finns erfarenheten och resurserna till att ta fram mästerskapsekipage, sedan 80-talet har mästerskapsryttare fostrats ute på Näset och nu ger vi dig möjligheten att göra den resan med oss. 

Individuell Coachning 
När vi har hittat en ponny som matchar dina mål och dig som ryttare kommer du att träffas tillsammans med Maggan för att planera ett komplett träningsupplägg med syfte att nå de mål ni satt upp tillsammans.  Under din tid som Killigrew Academy elev träffar du Maggan en gång i månaden för utvecklingssamtal och du har även möjlighet att få coachning via länk när du är och tävlar. 

Som en egen ponny 
Ponnyn du blir tilldelad har du som din egen tre dagar i veckan, du ansvarar för mockning, packning av höpåsar och ridning. En av de dagarna är du med och tränar hoppning i grupp för Maggan, de andra dagarna rider du självständigt i ridhuset eller ute i skogen. När det arrangeras träning för externa tränare ute på Näsets Ridcenter har du som elev i Killigrews Academy förtur att delta. 

Om du behöver åka bort de dagar du har din ponny ansvarar Stall Killigrew för skötseln för av den. De dagar du inte har ponnyn ansvarar Stall Killigrew för skötsel och motionering av ponnyn. En dag i veckan kommer någon utav Stall Killigrews professionella ryttare att rida och utbilda ponnyn, detta underlättar för att ge en bild av ponnyns hälsostatus men bidrar även till att ponnyn håller en hög kvalitativ nivå vilket ökar chanserna till att du sedan når dina tävlingsmål. 

Extratjänster 
Det finns möjlighet att köpa till fler tjänster utöver de som ingår i grundpaketet. Det kan exempelvis vara om du vill ha hästen mer än tre dagar, markarbetsträning, privatträningar eller att Maggan är på tävlingsplatsen och coachar. 

Pris
Utöver tre ridpass i veckan på en noggrant utvald ponny, varav ett är hoppträning för Maggan ingår följande när du skriver in dig som elev till Killigrew Academy:
* Stallhyra
* Foder
* Veterinärvård
* Försäkring
* Hästutrustning
* In-och utsläpp samtliga dagar
* Samtliga fodringar
* Hovvård
* Utbildning av ponnyn
* Möjlighet att byta ponny
* Individuell coachning
* Professionellt tävlings- och träningsupplägg
* Möjlighet att åka och tävla med ponnyn
* Förtur till träningar med externa tränare på Näset

Den totala summan du betalar i månaden är 3500 kr

Kontakt
För anmälan och mer information är du välkommen att kontakta Maggan på telefon 070-664 17 17
 

loading...