Om oss

Margareta Bäckström - VD och hopptränare
Maggan tävlade länge och framgångsrikt i hoppning upp till och med de högsta klassarna. Hon har representerat Svenska landslaget både som ponnyryttare, young rider och senior. Nu förtiden fokuserar Maggan helt på sin tränarkarriär som började redan när hon var tonåring och har löpt parallellt med hennes tävlingskarriär. 

Maggan har tränat flertalet ekipage, både på ponny och storhäst, till och med mästerskapsklasser. Hon är utbildad b-tränare i hoppning och utöver det har hon även en coach utbildning. 

Maggan är skicklig på att lyfta fram ekipagets styrkor och skapa självförtroende hos både ryttare och häst. Med sin långa erfarenhet har hon ett gott öga för matchningen av ryttare och häst samt deras gemensamma matchning för att nå uppsatta mål. 

Maggan är även utbildad c-banbyggare vilket uppskattas hos eleverna då de får chansen att träna på tävlings-realistiska banor. 2013 blev Maggan utsedd till årets tränare och under utomhus SM 2018 hade hon tre elever med utspritt över ponny, junior och young rider. 

Är du intresserad av att träna för Maggan erbjuder hon både gruppträningar på onsdagskvällarna och privatträningar efter överrenskommelse. 

Maria Bäckström - Tävlingsryttare och hästutbildare
Maria har tävlat internationell hoppning på alla de stora arenorna runt om i världen som t.ex. Aachen och Hickstead. Hon har även ridit i landslaget, var 3:a i young rider EM och vann inomhus SM 2005. Maria ansvarar för utbildning och träning av Stall Killigrews hästar. 

Idag tävlar Maria upp till 140 cm klasser med den egna uppfödningen och tillika egenutbildade Killigrews Argentina

Vid intresse kan man anlita Maria för att tävla eller utbilda ens häst. 

Rebecca Sjögren - Tävlingsryttare
Rebecca startade sin tävlingskarriär på b-ponnyn Harry som sedan under många år figurerade som Stall Killigrews maskot. Sedan dess har hon deltagit i ponny SM, Baltic cup, junior SM och young rider SM. 

I dagsläget tävlar Rebecca upp till och med 1,45 m klasser på stoet Chicadee

Hanna Jönsson - Ridlärare
Hanna är högskoleutbildad ridlärare motsvarande level 2 enligt SvRF ridlärarsystem. Under utbildning tilldelades hon Orres minnesstipendium och 2014 Lion's ungdomsledarstipendium. Hanna tävlar aktivit i hoppning med sin egenutbildade häst.