Ridläger

loading...
Samling för samtliga ridläger  är måndag 09.30 utanför stall A(ridskolestallet) För mer information klicka på fliken "Viktig information"

ACADEMY CAMP 
I sommar har du som satsar på ridsport och vill utvecklas som hoppryttare chansen att vara med på Academy camp. Du kan delta med egen häst eller ponny men det går även bra att vara med på någon av våra fina ponnysar. I fyra dagar får du inte bara profesionell träning av Maggan Bäckström, du får även ryttarcoachning och ryttarträning. Under dessa dagar får du vägledning till hur du kan nå dina mål och bli en bättre ryttare, både praktiskt och teorektiskt. I priset ingår samtliga måltider och övernattning samt två ridpass per dag.  Anmäl dig redan idag till sommarens mest kompletta och roligaste träningsläger

CAMP KILLIGREW
Det här lägret vänder sig till dig som är lite äldre(15-22) men ändå vill hänga med oss på ridläger. Kanske gick du på läger hos oss när du var yngre och längtar tillbaka? Vi längtar iallafall efter dig! Lägret pågår i fem dagar och vi rider två gånger om dag, självklart är det övernattining. När vi inte rider hänger vi tillsammans - kanske delar tinder-historier på stranden eller spelar kort i förläggningen. Det går bra att vara ta med egen häst eller låna någon av våra ponnysar. Varmt välkomna!


RIDLÄGER FÖR BARN OCH UNGDOM 6 DAGAR 
Ridlägrena vänder sig till barn och ungdomar som kan rida hästen självständigt i trav och galopp.

Lägrena börjar måndagar och håller på till lördag eftermiddag. Under hela lägret sover deltagarna på anläggningen i våran fina förläggning. Samtliga 5 måltider som erbjuds varje dag ingår i lägerpriset .

Deltagarna rider två pass om dagen och det varierar från hoppning på bana eller i terrängen till dressyr och markarbete. Sista dagen avslutas med en hopptävling.

Avslutningen är på lördagen under lägerveckan klockan 13.00 och till den är familj och vänner varmt välkomna. Det kommer att finnas fika till försäljning och diplom samt priser delas ut. 

Vi erbjuder deltagarna någon av våra fina ponnysar och det finns även möjlighet att ta med egen häst. Samling på måndagen 09.30 utanför stall A(ridskolestallet)

MINIRIDLÄGER 4 DAGAR
Vårat Miniridläger vänder sig till barn som har ridit mycket, lite eller inte alls. Samling 9,30 första lägerdagen därefter träffas vi vid 9 varje förmiddag och håller på till ca 15-16. De rider 2 pass om dagen, har teori och lekar.

Sista dagen avslutas med en uppvisning klockan 13:00. Från tredje till fjärde dagen brukar deltagarna sova över på anläggningen och gör det tillsammans med någon av våra duktiga lägerledare. Samtliga måltider ingår i lägerpriset.

Alla deltagare erbjuds en ponny men vill man ha med egen finns det möjlighet. På Miniridlägret får man dela en ponny med sin kompis.

HOPPLÄGER
Vi arrangerar två hoppläger under sommaren, ett som vänder sig till dig som rider ponny och ett som vänder sig till som rider storhäst. 

Margareta är utbildad b-tränare i hoppning samt legitimerad banbyggare, hon har själv tävlat i landslaget och tränat ekipage upp till mästerskapsnivå. 

Hopplägrena vänder sig till dig som har börjat tävla eller ligger just under tävlingsnivå. Under dagarna på lägret rider ni ett markarbetspass på förmiddagen och följer sedan upp med hoppträning på eftermiddagen. 

Under lägret bor du i vår mysiga förläggning och äter gemensamma måltider i cafeterian. Det finns möjlighet att låna någon ut av våra ponnysar till hopplägret. Har du med egen häst har vi fina boxar den kan stå uppstallad i, mer info gällande att ha med egen häst finns under separat flik. 

DAGRIDLÄGER
Det här är lägret för dig som är nöjd med att hänga med oss på dagtid. Vi träffas på morgonen, rider två pass, leker lite, äter lunch och kanske badar. Sedan avslutar vi dagen med en fika innan alla åker hem till sig. Du kan ta med egen ponny eller låna av oss. På dagridlägrena kan det hända att man får dela ponny med någon annan deltagare om man lånar av oss, men det är för att vi vill att du ska ha en så rolig stund på hästryggen som möjligt!

 

Sommarens ridläger 2021


v.25 Miniridläger 2500kr 
V.26 Veckoläger 6000 kr
Fullt
V.27 Veckoläger 6000 kr
Fullt
V. 28 Veckoläger 6000kr
Fullt
V.30 Veckoläger 6000kr 
Fullt
v.31 Acedemy camp 4100 kr
2-5/8 Fullt

V.32 Hoppkurs Ponny Mån-Ons 2700kr
V.32 Hoppkurs Häst Tor-Lör 2700 kr