Övriga tjänster

Stall Killigrew erbjuder följande tjänster för dig med egen häst/ponny. Tjänsterna kan kombineras och du kan på så sätt skapa ett upplägg som liknar det vi erbjuder våra Academy elever:

* Tillridning av häst - Få hjälp med utbildningen av din häst eller ponny, Maria Bäckström har ridit svår klass hoppning och utbildat flertalet hästar, bland annat Killigrews Attraction som hon vann inomhus SM med 2005. Rebecca Sjöström har ridit SM på ponny, som Junior och Young rider.
Kostnad: 300 kr


 * Hjälp på tävlingfå hjälp på framhoppningen, med bangången och taktik inför din ritt på banan. Margareta Bäckström är utbildad b-tränare, coach och har lång erfarenhet av tävlingsridning på högsta nivå.
Kostnad: (preliminärt) 300 + eventuella resekostnader

- Hjälp vid dagtävling i Sundsvallsområdet, inkl plats i lastbil för ponny /häst. Kostnad: 600 kr

- Hjälp vid tävlingar inom 20 mils avstånd, inkl plats i lastbil för ponny/häst. Kostnad: 2500 kr


*Tävling av hästMaria Bäckström har ridit svår klass hoppning och utbildat flertalet hästar, bland annat Killigrews Attraction som hon vann inomhus SM med 2005. Rebecca Sjöström har ridit SM på ponny, som Junior och Young rider.
Kostnad: 300-400 kr + eventuella resekostnader

Coachsamtal - Maggan är utbildad coach och har lång erfarenhet av att matcha ekipage. Du kan exempelvis få hjälp med att sätta upp mål, en plan för att nå dem och hjälp med att planera tävlingssäsongen. Du kan även boka samtal för att göra en avstämmning av din nuläges-situation.
Kostnad: 200 kr

Betalning av samtliga tjänster sker via BG: 649 66 99 eller via Swish: 123 08 10 564. Inbetalning sker i förskott.

För mer information och bokning av tjänster kontakta Maggan på telefon 070-664 17 17  (skicka sms om du inte kommer fram)